Tänään tiistaina esitetysssä Gossip Girlissä kuvioihin tuli Danin nuoruudenrakas Vanessa, ja hän olikin aivan täysin erilainen kuin kirjoissa!

GG kirjoissa hänet on kuvailtu siilitukkaiseksi ja ärhäkäksi, mutta haavoittuvaiseksi taiteilijaksi, joka ei välitä pätkääkään muodista. Kirja- Vanessasta annettu kuva on hyvin luotaantyöntävä ja jopa ruma.

Toista on telkkarisarjan Vanessa, hän on kaunis kuin mikä ja tyylikin mitä mahtavin. Mukavaa vaihtelua tuo rentous lakuleggingseineen ja saatiinipusakoineen luksuspimujen (Serena, Blair...) keskelle. Tukkakin näyttää kihartuvan söpösti täysin luonnostaan, toisin kuin eräillä. Luonteeltaankin hän on lämmin ja hyväsydäminen. Herkkyys ja Dan taitavatkin olla ainoat yhdistävät piirteet kirja- ja telkkari- Vanessoilla.

Vanessa.

Tv- sarjaan tapahtuneen muodonmuutoksen uskon johtuvan sarjan kauniista imagosta. Erilainen ja ei niin kaunis Vanessa olisi pilannut sarjan kauniin ulkokuoren. Toisaalta hyvä niin, vaaleanpuneinen silmänilo on siis taattu tästäkin eteenpäin, mutta olisihan se ollut ihan kiva saada vastakohtaisuuksia ruutuun...

Mitä mieltä sinä olet, ärsyttääkö tämä muuttelu? Entä kummasta Vanessasta pidät enemmän? Ja ennen kaikkea, mitä pidit Vanessan tyylistä?

Ja hei, kyllä oikeasti pidän Serenan ja Blairinkin tyyleistä! :D

Kuvat: täältä