YOUp490610_468x558.jpg

Rachel Zoe on luonut Hollywoodin tähtitaivaan kopioiduimman tyylin ja häntä voidaankin pitää tämän hetken näkyvimpänä tyylivaikuttajana.

Hänen opissaan (tai kröhöm, käskynsä alaisina) ovat olleet niin Kate Hudson kuin Keira Knightleykin. Tunnetuimma nykyiset ja ex- asiakkaat lienevät kloonikolmikko Nicole Ritchie, Mischa Barton ja Lindsay Lohan.

Lehdistö, vaatesuunnittelijat ja etenkin Rachel itse ovat hoksanneet tämän vallan, staroja unohtamatta. Julkkikset maksavat huimia rahamääriä Zoelle, jotta näyttäisivät paparazzikuvissa hyvältä ja suunnittelijat tarjoavan luomuksiaan.Rachel sanoo asiakkailleen, eli seuratuille ja kuvatuille naisille, mitä pukea päälle, paparazzit kuvaavat nämä asut, niistä tulee kuumista muotia ja suunnittelijoilla käy kauppa. Rachel onkin itse sanonut ihannoivansa Anna Wintouria, mutta todenneen heti perään, että hänellä on enemmän vaikutusvaltaa. Muun muassa tästä syystä hän ei ole kovinkaan suuressa suosiossa muiden stylistien keskuudessa. Rachelia on kritisoitu oman tyylinsä kopioimisesta kaikille asiakkailleen, kerran hän jopa valitsi Nicolelle ja Mischalle samanlaiset Missonin mekot, ja ylenmääräiseestä laihuuden ihannoinnista.

Itse pidän Rachelin luomasta tyylistä, ja olenkin huomannut omien tyyli- ikonieni suurimmaksi osaksi olevan juuri näitä Zoen tyttöjä. Hän on siis valinnut jossain määrin minunkin vaatteeni ja hyvin monen muunkin, heidän itse sitä huomaamattaan.

12m.jpgzoefashnic.jpg293.lohan.zoe.050907.jpg

Rachel pitää monia asiakkaitaan hyvinä ystävinään.

Jotta Rachel Zoe vaikuttaisi vielä hieman enemmän tyyliisi, hän on julkaissut kirjan Style A To Zoe. Terevä liikenainen tämä Rachel, ei voi muuta sanoa. En tiedä onko kyseistä opusta julkaistu suomeksi tai edes saatavilla täällä, jos joku tietää, tai on jopa päässyt lukemaan, kertokaa ihmeessä!

Mitä mieltä olette Rachelista ja hänen luomasta tyylistään?

Lähteet: CC 4/2006 ja Trendi tammikuu 2008, Kuvat täältä ja Googlesta