Ihmisen elämä on vaan pettymyksiä täynnä...Ja puhun nyt niinkin syvällisestä asiasta kuin blogeista ja erityisesti niiden tarinan päättymisestä, enkä huomattavasti surullisemmasta lähiaikoina tapahtuneesta asiasta, joka olisi liian raskas asia tänne purettavaksi.

Elikkä siis nyt taas yksi menestystarina on tullut tiensä päähän (väliaikaisesti, toivon ja kovaa!) nimittäin Vendeta ilmoitti lopettavansa bloginsa kirjoittamisen. Sitä oli ilo seurata!

Olettekos muuten tehneet saman havainnon, että hurjassa suosiossa olevat blogit lopettavat hyvinkin nopeasti. Ensin Muotipuoti, jota muuten tulikin juuri tässä ikävä, sitten Mary, Presiousgirl, Cotton ja nyt Vendeta. Hiljaisuudessa elävät mutta silti aivan yhtä hyvin toimivat blogit kestävät huomattavasti pidempään. Tästä voimmekin siis todeta, että painostus, stressi ja hurja nousujohde ilkeillä kommenteilla höystettynä kuluttavat sitkeimmänkin sissin loppuun, oli kyse mistä vain. Samaa todistelevat Hollywoodin rappiolle ajautuneet nuoret naiset. Toivottavasti kaikki suosionsa huipulla paistattelevat blogit jaksavat, eivätkä anna paineille periksi, teidänhän se blogi on!:)

----------------------------------------------------------------------------

Toinen jaiks, Rachel Bilson on muuttunut polkkatukkablondiksi! Kysymys on leffaroolista ja kyseessä on ehkäpä peruukki. Alkuhämmästyksen jälkeen tukka sopii yllättävän hyvin Rachelille ja hän muistuttaa vähä Sienna Milleriä. Elokuvan nimi on New York, I love you, kuulosta ihan kiinnostavalle...

Rachel Bilson PicturesRachel Bilson Pictures

Kummasta te pidätte enemmän tummasta vai vaaleasta Rachelista? Itse kallistun tummaan kuitenkin, paljon paremminhan se sopii.

Kuvat: täältä

EDIT// Joidenkin vanhojen postausten kuvien sommittelu on aivan päin mäntyä ja se johtuu siitä, että käytössä oli erilainen sivupohja. Ja myös eri koneilta katsottuna ne saattavat olla hieman erilaisia. :)